Zwembad De Kwakel | www.utrecht.nl

Are you looking for a place to relax and soak up some sun? Then head on over to the Zwembad De Kwakel in Utrecht! The pool is open from May to October, and it offers both children’s and adult swimming pools. You can also find a variety of water sports here, such as windsurfing and kayaking.

Zwembad De Kwakel in Utrecht | www.utrecht.nl

The Zwembad De Kwakel is one of the most popular swimming spots in Utrecht. It’s a nice spot for a relaxing swim after a day of exploring the city. The pool is heated up to 28 degrees Celsius year-round, so you can enjoy the water even in the coldest months. You can also book a pool party at the Zwembad De Kwakel, and enjoy some fun with your friends.

Zwembad De Kwakel is een veilige en kwaliteitsvolle plek om te zwemmen in Utrecht. Dit zwembad is geschikt voor alle leeftijden en is bereikbaar via het openbaar vervoer. Het zwembad beschikt over een variëteit aan faciliteiten, zoals een relaxte zonneschermplek, waterpoel en tafeltennis. Daarnaast biedt het zwembad ook een ruim aanbod van activiteiten, zoals bouwen van bootjes of knutselen.Zwembad De Kwakel is een ruim zwembad in Utrecht. Het ligt in het centrum van de staden is goed bereikbaar met de openbaar vervoer. De totale oppervlakte van het zwembad bedraagt 5,5 hectare. In het water zijn verschillende baanoppervlakten te vinden, waardoor iedereen zich thuis voelt in het zwembad. Bovendien is er een kleine relaxruimte met sauna en Turks stoelen.

Hoe kan ik een Abu Dhabi T-shirt kopen? De shirt is te koop in de online shop van het zwembad De Kwakel. Klik hier om naar de website van het zwembad De Kwakel te gaan en de shirt te bestellen.

Niet om het water in te gaan, maar om erdoorheen te zwemmen!

Kwakel is het eerste zwembad in Utrecht dat gratis toegankelijk is voor allen. Een plek om te ontspannen, op adem te komen en je tijd met je familie of vrienden door te brengen.
Welke dingen kan je er doen?:Je kan hier zwemmen, ook leuk voor kinderen! Maar ook relaxen met een boek of eten in de buurt van het zwembad. Kortom: Kwakel is een hele goede keuze als je naar Utrecht wilt!

Bent u op zoek naar Zwembad De Kwakel?, de officiële website is www.utrecht.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Zwembad De Kwakel.

Zwembad De Kwakel | Gemeente Utrecht

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/vrije-tijd/zwembaden/zwembad-de-kwakel/
Zwembad De Kwakel is een ruim zwembad in Overvecht. Het zwembad heeft een recreatiebad, een doelgroepenbad en maar liefst 2 wedstrijdbaden.

Zwembaden | Gemeente Utrecht

https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/vrije-tijd/zwembaden/
Zwembaden · Openingstijden feestdagen · Zwembad Fletiomare · Zwembad De Kwakel · Zwembad Den Hommel · Zwembad De Krommerijn · Zwemles kinderen · Zwemles volwassenen.

Zwembad De Kwakel – Sportstad Utrecht

Zwembad De Kwakel


Over Zwembad De Kwakel. Zwembad De Kwakel biedt voor ieder wat wils: een recreatiebad, 2 wedstrijdbaden, een doelgroepenbad én een zonnecentrum.

Zwembad De Kwakel – Utrecht – Indebuurt

Zwembad De Kwakel


Zwembad De Kwakel is een zwembad in Utrecht Overvecht. Er zijn vijf verschillende zwembaden. Openingstijden. Maandag: 07:00 – 22:30; Dinsdag …

Zwembad De Kwakel

https://mijn.zwemmen-utrecht.nl/zwembad-de-kwakel
Zwembad De Kwakel. Wij zijn bezig met het aanpassen van de webshop. Tickets; Zwembad De Kwakel. Categorieën. Recreatie De Kwakel · Banen De Kwakel …

Zwembad De Kwakel | Zwembadvergelijker.nl

https://www.zwembadvergelijker.nl/listing/zwembad-de-kwakel/
Gelegen aan de Paranadreef in Utrecht ligt zwembad de Kwakel. Het zwembad beschikt over vijf verschillende zwembaden. Twee wedstrijdbaden van 25-meter lang, …

Zwembad De Kwakel – U-pas

https://www.u-pas.nl/aanbod/detail/7098-1003
Bij Zwembad De Kwakel kun je heerlijk banenzwemmen, recreatiezwemmen of gezinszwemmen, actief bewegen bij één van de aqua sporten of samen met je kind …

Zwembad De Kwakel | Kidsproof Utrecht

https://www.kidsproof.nl/utrecht/eropuit/zwembad-de-kwakel/de-kwakel-buitenbad-zomer
Zwembad De Kwakel, Bij mooi weer is het hier helemaal een feestje! Je kunt dan ook in het buitenbad. Heerlijk die zomer!

Zwembad De Kwakel Utrecht – Swim in Balance

https://swiminbalance.nl/locatie/zwembad-de-kwakel/
20 mei – 21:00. Zwembad De Kwakel Utrecht, Paranadreef 10. Utrecht, 3563 AX Nederland + Google Maps. €7,50 8 tickets beschikbaar.

10636-16549 Bouw van het Zwembad De Kwakel aan de …

https://hetutrechtsarchief.nl/onderzoek/resultaten/archieven?mivast=39&mizig=210&miadt=39&miaet=1&micode=1338&minr=5826031&miview=inv2&milang=nl
Verzamelbeschrijving: 10636-16549 Bouw van het Zwembad De Kwakel aan de Paranadreef 10 in Overvecht, 1969-1976.

Zwembad De Kwakel – Public Swimming Pool – Facebook

https://m.facebook.com/profile.php?id=215311621841460&__tn__=C-R
Zwembad De Kwakel, Utrecht, Netherlands. 585 likes · 4 talking about this · 6039 were here. Public Swimming Pool.

Zwembad De Kwakel | Uitjes.nl

https://uitjes.nl/zwembaden/zwembad-de-kwakel-utrecht.html
In Zwembad De Kwakel kunt u altijd terecht, van zwangerschapszwemmen tot en met water activiteiten voor senioren. Voor de kleintjes is er baby-, …

Zwembad De Kwakel – UGids

https://www.ugids.nl/organisaties/zwembad-de-kwakel/
Zwembad De Kwakel. Adres: Paranadreef 10; 3563 AX Utrecht; Telefoon: 030 2862700; E-mail: deKwakel@utrecht.nl; Website: www.utrecht.nl/zwembaden.

Leave a Comment