Young Capital | www.youngcapital.nl

Young Capital is een Nederlands bedrijf met banen voor studenten, young professionals en parttimers. Het biedt tijdelijke en vaste functies in verschillende vakgebieden. Haar missie is om mensen een kans te bieden om hun vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en veranderende omgeving waar ze de kans krijgen om van hun fouten te leren en te helpen samenwerken met andere mensen.

Young Capital

Wat is Young Capital?

Young Capital is een lokale onderneming die zich richt op het opleiden van mensen met talent om ze te helpen. YoungCapital levert praktische training aan zowel jongeren als oudere mensen, met als doel hen in staat te stellen om meer vermogen en kansen voor zichzelf en anderen te creëren.

Vakantiewerk

Young Capital Wil je in contact komen met vakantiewerkers, leer dan hoe je het beste jouw vacature kan aanbieden. Actief en zelfstandig werken is het beste. Dat betekent dat je niet altijd maar voor één dag van een week op vacatures moet wachten. Door te zoeken binnen de online platformen van YoungCapital, kun je snel een specifieke baan vinden. Vele ondernemers komen om te solliciteren via dit platform. Je kunt daarom niet zorgen over het vinden van werk.

Bijbanen

Young Capital Bijbanen zijn verschillende opdrachten die je vaak moet doen. Bijbanen zijn ondernemende projecten die je in een dynamische omgeving kunt doen. Ze geven je de gelegenheid om jouw talent te ontwikkelen, bijvoorbeeld als marketingmanager of bedrijfsadministrateur.

Parttime

Young Capital Met kom je aan de slag in een dynamische omgeving. Je kan activiteiten in verschillende sectoren omvatten die van horeca, horeca en bedrijfsleven. De opleiding leert je het belang van fiscale wetgeving, gedrag en ontwikkeling van je organisatie. Met andere woorden: de opleiding geeft de tools om jouw beroep zo succesvol mogelijk te maken.

Fulltime

Young Capital Met kom je aan de slag in een dynamische omgeving. Je werkt met zeer opgeleide collega’s, vooral jonge professionals met veel ervaring. Met YoungCapital is een bedrijf dat werkt met freelancers. In het kader van hun outsourcing, hebben ze een Fulltime-functie beschikbaar voor mensen die willen werken in de verschillende sectoren omvattende IT, communicatie en sales. De opdrachtgever kan gemakkelijk hun budget aanpassen om aan te hoeveel uur er al gewerkt zijn. Om het te bevestigen, wordt de administratieve functie vervangen door het voortgangsbericht.

Conclusie

Het idee achter deze blog is om je ervaringen met ondernemen te delen. Deze blog wordt geschreven door YoungCapital, een plek waar jij je ervaringen kan delen met andere jonge professionals in ondernemerschap, op zoek naar inspiratie en leren van elkaar. En er blijkt geen betere manier om je kennis te verbeteren dan door directe aan de slag te gaan met het ontwerpen van een nieuw product.

Bent u op zoek naar Young Capital?, de officiële website is www.youngcapital.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Young Capital.

YoungCapital: Uitzendbureau | Vacatures | Bijbanen …

https://www.youngcapital.nl/
Uitzendbureau YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals. Parttime, fulltime, bijbanen en vakantiewerk.

YoungCapital – Home | Facebook

https://www.facebook.com/YoungCapital/
YoungCapital, Hoofddorp. 67474 likes · 61 talking about this. YoungCapital linkt jou aan werkgevers in heel Europa. Tijdens je studie, vlak na het…

YoungCapital | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/youngcapital
Recruitmentspecialist YoungCapital brengt jongeren en werkgevers samen via een (bij)baan, traineeship of opleiding, zodat zij samen kunnen groeien.

Young Capital – SUBtracers

Young Capital


Uitzendbureau YoungCapital biedt vacatures voor studenten, starters en young professionals. Parttime, fulltime, bijbanen en vakantiewerk.

YoungCapital International

https://youngcapitalinternational.com/
YoungCapital International is the international recruitment team of YoungCapital. What do we do? We help boost peoples careers and provide them with the …

YoungCapital Festival verbindt medewerkers met kerndoelen

https://www.momice.com/nl/blog/youngcapital-festival
Medewerkers verbinden en succes samen vieren. In dit interview, legt Marko van Tol aan Momice uit hoe hij het YoungCapital Festival organiseert.

YoungCapital – Uitzendbureau.nl

https://www.uitzendbureau.nl/uitzendbureau/youngcapital
YoungCapital is een uitzendbureau dat zich richt op bijbanen en startersbanen, zowel parttime als fulltime. We staan voor ambitie, innovatie, …

WORK – INDIE Amsterdam

https://www.indie-amsterdam.com/work/work
YoungCapital is an employment agency with a clear target group: young talent. INDIE Amsterdam has created a distinctive youth campaign for YoungCapital that …

YoungCapital (@YoungCapital_NL) / Twitter


YoungCapital lanceert YOUNG. Het gratis magazine voor werkgevers die alles willen weten over jongeren en werk. Bestel ‘m nu en laat je inspireren door verhalen …

Young Capital | ROVC

https://www.rovc.nl/cases/traineeship-youngcapital-stoomt-operators-klaar-voor-de-toekomst/
Traineeship YoungCapital stoomt operators klaar voor de toekomst ◼ ROVC | Technisch de beste opleider!

Young Capital – Freshmen Media

https://www.freshmen-media.nl/project/youngcapital/
Young Capital – Make Money Work. Online campaign| Concept + Production. Client: Young Capital Online, multiple platforms.

Werken bij YoungCapital: 363 Reviews | Indeed.com

https://nl.indeed.com/cmp/Youngcapital/reviews
363 reviews van YoungCapital medewerkers over de bedrijfscultuur, salarissen, secundaire arbeidsvoorwaarden, werkdruk, het management, …

Young Capital Testimonial over ENRGY Arbodienstverlening

https://www.enrgy.nl/testimonial/youngcapital/
Onze samenwerking met YoungCapital. Recruitmentbureau YoungCapital linkt jong talent aan werkgevers. Tijdens de studie, vlak na het afstuderen of als young …

Leave a Comment