Yatzee | www.bol.com

Yatzee is een klassiek spel dat door alle leeftijden kan worden gespeeld. Het is eenvoudig te leren, maar het kan een uitdaging zijn om te winnen. En het beste is dat het op elk oppervlak kan worden gespeeld, inclusief een vliegtuig! Als je Yatzee nog niet hebt geprobeerd, is dit het moment. Het is een geweldig spel om te spelen op je volgende vlucht of terwijl je in de rij staat te wachten. En als je vastloopt en hulp nodig hebt, bekijk dan onze gids voor het spelen van Yatzee.

Yatzee

Waarom Yatzee spelen?

Leuk achterover en geniet van een klassiek spelletje yatzee met de nieuwe scoreblokversie. Scoreblock yatzee is een online versie van het klassieke spel waarin spelers strijden om de hoogste score. Het klassieke spel is eenvoudig maar verslavend, en de nieuwe scoreblokversie maakt het nog leuker door een strategisch element aan de gameplay toe te voegen. Er zijn verschillende spelniveaus beschikbaar, zodat iedereen een niveau kan vinden dat bij zijn of haar vaardigheidsniveau past. Speel tegen anderen of daag jezelf uit om te zien wie de hoogste score kan halen. Yatzee is perfect voor elke gelegenheid – gebruik het als een middagpauze of als onderdeel van je weekendje weg. Met zoveel manieren om te spelen, is er nooit een beter moment geweest om dit klassieke spel uit te proberen!

Hoe speel je Yatzee

Als je een fan bent van klassieke dobbelspellen zoals Yahtzee, dan zul je het geweldig vinden om Yatzee te spelen. Dit spel is eenvoudig te leren en kan door alle leeftijden worden gespeeld. Zo speel je:

Plaats om te beginnen het aantal dobbelstenen dat je wilt gebruiken op de tafel voor je. Je hebt ook een lege beker of een ander bakje nodig waar je dobbelstenen in kunnen zitten.

Elke speler pakt zijn beker of bakje en plaatst het aan de linkerkant van de tafel. Elke speler gooit zijn dobbelstenen en telt ze bij elkaar op, en houdt bij welke nummers op elke dobbelsteen verschijnen. De speler met de hoogste totaalscore wint de ronde!

De verschillende soorten Yatzee

Er zijn veel verschillende soorten Yatzee, elk met zijn eigen unieke regels. Het meest voorkomende type is het klassieke Yatzee-spel, waarin je zoveel mogelijk punten probeert te krijgen door munten op te pakken en in een van de bekers op tafel te laten vallen. Er zijn ook varianten zoals Double Yatzee, waarbij je twee munten tegelijk moet pakken, en Triple Yatzee, waarin je drie munten tegelijk moet pakken.

Andere populaire soorten Yatzee zijn onder meer Scoreblok Yatzee, waarin je punten scoort door andere spelers te blokkeren’ ballen met je eigen; Dobblespotting Yatzee, waarin je zoveel mogelijk dubbeltjes probeert te verzamelen; en Spellbok Yatzee, waarin je woorden probeert te maken met behulp van de verschillende lettertegels die op de tafel vallen.

Welk type Yatzee-spel je ook speelt, zorg ervoor dat je veel plezier hebt!

Hoe te winnen bij Yatzee

Als je op zoek bent naar een leuk en gezinsvriendelijk spel dat je thuis kunt spelen, hoef je niet verder te zoeken dan Yatzee. Dit klassieke spel is gemakkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen, en het is perfect voor alle leeftijden. Hier zijn vier tips om te winnen bij Yatzee:

  • Kies de juiste machine – Er zijn twee soorten Yatzee-machines op de markt: rechtopstaand en tafelblad. Tafelmachines zijn gemakkelijker te spelen, maar rechtopstaande machines bieden een iets betere kans om te winnen omdat ze de neiging hebben om meer punten te scoren.
  • Leer de regels – Voordat je gaat spelen, is het belangrijk om de basisregels van het spel te leren. Er zijn drie manieren om punten te scoren in Yatzee – door potten met ballen van verschillende kleuren te raken, door ballen te vangen die van een helling rollen of door doelpunten te maken in het doelgebied). Zodra je de basis kent, concentreer je je op het beheersen van de specifieke mechanica van elk type spel (bijvoorbeeld ballen potten met gekleurde peddels, rollende ballen vangen en doelen schoppen).
  • Strategize – Zoals bij elk spel, is strategie de sleutel bij het spelen van Yatzee. Bedenk welke potten je het eerst moet raken en hoeveel ballen je moet verzamelen om je doel te bereiken (streef bijvoorbeeld naar hoog scorende potten die je meerdere punten opleveren voor elke gelande bal).

Tips om je score te verbeteren

Als je je score op yatzee wilt verbeteren, volgen hier enkele tips:

  1. Zorg ervoor dat je met dezelfde regels speelt als alle anderen. Er is veel variatie in de manier waarop mensen yatzee spelen, dus als je het spel niet kent, is het moeilijk om je score te verbeteren.
  2. Probeer zo dicht mogelijk bij de roos te komen. Als je het doel raakt, worden je punten verdubbeld. Hoe dichter je bij de bulls-eye bent, hoe meer punten je verdient.
  3. Gebruik strategie! Het heeft geen zin om alle doelen achter elkaar te raken – soms is het beter om een ​​paar verschillende te raken en je krachtigste schoten op te slaan voor later in de ronde.
  4. Wees geduldig – het kan even duren om goed te worden in yatzee!

Conclusie

Yatzee is een klassiek spel dat perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu wat tijd wilt doden voor een evenement of gewoon wat plezier wilt hebben, yatzee spelen is een geweldige manier om dat te doen. Het is niet alleen eenvoudig om te spelen, maar de spellen zijn ook betaalbaar, waardoor ze ideaal zijn om in je winkelwagentje te doen en snel vol te krijgen. Als je in Nederland bent en op zoek bent naar iets leuks en gemakkelijks om te doen, ga dan naar www.bol.com en probeer Yatzee eens!

Bent u op zoek naar Yatzee?, de officiële website is www.bol.com. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Yatzee.

Scoreblok – Yatzee – Spelletjes – Score – Dobbelspelen …

https://www.bol.com/nl/nl/p/scoreblok-yatzee-spelletjes-score-dobbelspelen-spellen-spel-vakantiespel-tafelspel/9200000084638117/
Scoreblok – Yatzee – Spelletjes – Score – Dobbelspelen – Spellen – Spel – Vakantiespel -Tafelspel. Scoreblok bevat 100 vellen met daarop 6 games voor…

Speluitleg Yatzee/Yams Nederlands – Board Game Arena

https://nl.boardgamearena.com/doc/Gamehelpyatzy
4 mrt. 2022 — Speluitleg Yatzee/Yams Nederlands · Yahtzee. Een speler gooit vijf dobbelstenen om een ​​beurt te beginnen. · Bovenste helft · Onderste helft · Yams.

Yatzee Spelletjes Gratis Spelen – Spelle.nl

https://www.spelle.nl/spelletjes/yatzee
Spelle.nl: Speel gratis online yatzee ✓ Gratis meer dan 10.000 games ✓ Voor jong en oud ✓ Leukste spelletjes site van Nederland.

Yahtzee – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Yahtzee
Yahtzee is de geregistreerde handelsnaam van een dobbelspel van Milton Bradley (MB, waarvan Hasbro de eigenaar is). Het spel wordt gespeeld met vijf …

Scoreblok Yatzee – speelgoed online kopen | De laagste prijs!

https://www.beslist.nl/products/speelgoed_spelletjes/r/Scoreblok_Yatzee/
999 Games – Beverbende Scoreblokken 3 stuks Kaartspel – vanaf 6 jaar – Een van de beste spellen van 2019 – Ann Stambler en Monty Stambler – voor 2 tot 6 …

≥ Vind yatzee in Gezelschapsspellen | Overige op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/l/hobby-en-vrije-tijd/gezelschapsspellen-overige/q/yatzee/
yatzee in Gezelschapsspellen | Overige . Populair. 999 gamesJumboRavensburgerHasbroGoliathMBParkerIdentity GamesWhite Goblin GamesClipperKingJust …

Yathzee/Yatzee dobbelspel – App voor iPhone, iPad en …

https://www.appwereld.nl/app/yathzee-yatzee-dobbelspel/309948735
Probeer “Yatzy” – “Yatzee” or “Poker Dice” – het meest meeslepende Yahtzee-dobbelspel ooit!…

Rollo A Yatzee Game – Dieren (NL) – kopen bij Spellenrijk.nl

https://www.spellenrijk.nl/artikel/29221/rollo-a-yatzee-game-dieren-nl.html
Rollo (A Yatzee Game) is een geweldig leuk dobbelspel dat is afgeleid van het klassieke yahtzee, maar bij deze versie zijn de dobbelstenen voorzien van …

Scoreblok Yatzee – Speelkaartenshop

https://www.speelkaartenshop.nl/diversen/388-scoreblok-yatzee.html
Dobbelspel Yahtzee, het spel met de vijf dobbelstenen, waarmee u combinaties maakt die vervolgens op een scoreblok worden ingevuld, wordt nog altijd in veel …

ROLLO: A Yatzee Game – Dieren NL | Alle spellen …

https://www.ditendat-eemnes.nl/a-66172360/alle-spellen/rollo-a-yatzee-game-dieren-nl/
Rollo (A Yatzee Game) is een geweldig leuk dobbelspel dat is afgeleid van het klassieke yahtzee, maar bij deze versie zijn de dobbelstenen voorzien van …

Rollo – a yatzee game – Hutter Trade

Product


Rollo – a yatzee game. Item number: 881823. EAN: 4260071881823. Illustrator: fiore-gmbh.de (Würfel), Sabine Kondirolli, HUCH! Let the animal dice roll …

Heb jij Scoreblok – Yatzee – Spelletjes – Score – Dobbelspelen

https://www.leukomtespelen.nl/spellen/scoreblok-yatzee-spelletjes-score-dobbelspelen-spellen-spel-vakantiespel-tafelspel/
Reviews over Scoreblok – Yatzee – Spelletjes – Score – Dobbelspelen – Spellen – Spel – Vakantiespel -Tafelspel. Wees de eerste die Scoreblok – Yatzee …

Yatzee (Yatzy/Yahtzee) App Ranking and Store Data | data.ai

https://www.data.ai/en/apps/ios/app/virtual-dice/
Check out the daily app ranking, rank history, ratings, features and reviews of top apps like Yatzee (Yatzy/Yahtzee) on ios Store.

Leave a Comment