Wheeldecide | wheeldecide.com

Wheeldecide is een gratis online spinnertool waarmee je je eigen digitale wielen kunt maken voor besluitvorming, prijsuitreikingen, loterijen, games en meer. Wheeldecide is perfect voor het maken van leuke en boeiende inhoud voor uw website of blog. Met slechts een paar klikken kun je unieke draaiende wielen maken waarmee je krachtige vragen kunt stellen, de aandacht kunt vestigen op je prijsuitreikingen en nog veel meer. Vul gewoon het onderstaande formulier in en laat ons u op weg helpen.

Wheeldecide

Wat is Wheeldecide?

Wheeldecide laat je kiezen uit een verscheidenheid aan kleuren en ontwerpen om je spinnewiel aan te passen. U kunt ook de lettertypestijl en -grootte voor uw tekst kiezen. Nadat u uw wiel hebt gemaakt, kunt u het delen met andere gebruikers of het in uw eigen projecten gebruiken. Wheeldecide is gratis te gebruiken en beschikbaar op zowel desktop als mobiele apparaten.

Hoe gebruikt u Wheeldecide

Om Wheeldecide te gebruiken, moet u zich eerst registreren door uw e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken. Nadat u zich hebt geregistreerd, krijgt u toegang tot de hoofdpagina van de website waar u uw wielen kunt laten draaien.

Wielen bestaan ​​uit drie secties: het middelste gedeelte, dat de opties bevat; de buitenste ring, die de resultaten van eerdere spins weergeeft; en de binnenring, die uw huidige positie in het wiel aangeeft. Om een ​​wiel te laten draaien, klikt u op het middelste gedeelte en selecteert u een van de opties. De resultaten van eerdere spins verschijnen dan in de buitenste ring. Om een ​​optie te wijzigen of een nieuwe draai te maken, klikt u erop in de buitenste ring en maakt u een keuze uit de beschikbare opties. De resultaten van je nieuwe draai verschijnen dan in de binnenste ring. Als je klaar bent met het draaien van een wiel, gebruik je de blauwe “X” om het te sluiten en terug te keren naar de hoofdpagina.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Wheeldecide?

Wheeldecide maakt het gemakkelijk om draaiende wielen te maken die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften. U kunt kiezen uit verschillende sjablonen en de kleuren, lettertypen en lay-out van het wiel aanpassen. Daarnaast bevat Wheeldecide functies zoals een vooraf gedefinieerde set vragen of aanwijzingen die gebruikers moeten invullen bij het maken van een wiel, evenals de mogelijkheid om uw eigen vragen of aanwijzingen toe te voegen.

Wheeldecide is een ideaal hulpmiddel voor gebruik in marketingcampagnes en promotionele activiteiten. Hiermee kunt u interesse wekken voor uw producten of diensten door gebruikers een aanpasbare manier te bieden om verschillende opties te verkennen. Wheeldecide helpt u ook om feedback van klanten te verzamelen over productfuncties of service-ervaringen. Ten slotte kan het gebruik van Wheeldecide u helpen betere besluitvormingsvaardigheden te ontwikkelen door gebruikers de mogelijkheid te bieden verschillende opties te testen voordat ze een definitieve beslissing nemen.

Op welke platforms kan ik Wheeldecide gebruiken?

Wheeldecide is beschikbaar op zowel desktop- als mobiele platforms. Desktopgebruikers hebben toegang tot de tool via een webbrowser, terwijl mobiele gebruikers de app kunnen downloaden van de App Store of Google Play store. Wheeldecide heeft ook een gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten die het maken van uw wielen gemakkelijk maakt. U kunt uw wielen aanpassen met afbeeldingen, tekst en logo’s en ze vervolgens delen met anderen met behulp van de ingebouwde functies voor delen. Wheeldecide is gratis te gebruiken en u kunt er meer informatie over vinden op de Wheeldecide-website of in de helpsectie van de app.

Conclusie

Wheeldecide is een geweldige online tool waarmee je digitale wielen kunt maken voor besluitvorming, prijsuitreikingen, loterijen, games en meer. Door Wheeldecide te gebruiken, heb je alle materialen die je nodig hebt om een ​​leuke en boeiende ervaring voor je publiek te creëren. Of je nu een evenement plant of je gebruikers gewoon wat nuttige bronnen wilt geven, Wheeldecide is een geweldige optie. Bekijk het vandaag nog!

Bent u op zoek naar Wheeldecide?, de officiële website is wheeldecide.com. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Wheeldecide.

Wheel Decide

https://wheeldecide.com/
Wheel Decide is a free online spinner tool that allows you to create your own digital wheels for decision making, prize giveaways, raffles, games, and more.

Wheel Decide – Ultimate Game of Taking Decisions

https://wheel-decide.com/
If you have no idea about this unique tool, you might have been missing out on the easy way to make choices. Wheel Decide is a random spinner tool that lets you …

Wheeldecide – Mbomediawijs

Wheeldecide


Wheeldecide is een app of website die gebruikt kan worden om keuzes random te maken. Het rad wordt gedraaid en het vlak waar de wijzer op terechtkomt, …

wheeldecide.net

https://www.wheeldecide.net/
Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Wheel Decide (@WheelDecide) / Twitter


Can’t decide? Wheel Decide for you. Set your own custom choices and then spin the wheel to make the random decision (lunch, movie, anything!)

Wheel Decide | Facebook

https://nl-nl.facebook.com/WheelDecide/about/
Create your own custom wheel and spin it to make a random decision, raffle, or giveaway. Extra informatie. Can’t decide? Wheel Decide for you.

Wheel Decide | Onderwijs, Basisonderwijs, Aardrijkskunde


12-jun-2013 – Can’t decide? Wheel Decide for you! Set your own custom choices and then spin the wheel to make the random decision of lunch, movie, …

Wheeldecide – Tools – Reisgids Digitaal Leermateriaal

https://www.reisgidsdigitaalleermateriaal.org/tools/wheeldecide/
Wheeldecide. Deze gratis tool kun je gebruiken als virtueel rad van fortuin om op willekeurige wijze namen en woorden te selecteren of vragen te stellen.

Blijf bij de les – Leenwoorden (Wheeldecide) – NU Actueel

https://nuactueel.noordhoff.nl/blijf-bij-de-les-leenwoorden-wheeldecide/
Blijf bij de les – Leenwoorden (Wheeldecide). Blijf bij de les; 15 maart 2022; Niveau: Onderbouw/Vmbo bovenbouw. Printen Delen.

202. Wheel Decide: Maak je eigen rad van avontuur – ICT-idee

http://ict-idee.blogspot.com/2014/11/202-wheel-decide-maak-je-eigen-rad-van.html
Wheel Decide is een tool waarmee je op eenvoudige wijze een eigen rad van avontuur kunt maken. De teksten (keuzemogelijkheden) die je op dat rad wilt …

Wheel Decide – Tri-C

https://www.tri-c.edu/faculty-central/cle/software-and-technology-resources-for-faculty/documents/wheel-decide-user-guide-070618.pdf
Modify Wheel Settings. Near the bottom right corner of the wheel, there is a dark gray and white button that’s labelled, “Modify Wheel.

wheel decide Archives – Taalzeker

https://www.taalzeker.nl/tag/wheel-decide
In deze blog deel ik een heel handige en supereenvoudige tool met je: Wheel Decide, een rad met eindeloos veel mogelijkheden! Als je eens een workshop bij …

Wheel Decide Alternatieven en vergelijkbare software

https://progsoft.net/nl/software/wheel-decide
Wheel Decide is een hulpmiddel dat kan worden gebruikt wanneer u wordt gesplitst tussen een paar keuzes en een wiel wilt draaien om te beslissen welke optie …

Leave a Comment