Val Kilmer | nl.wikipedia.org

Veel mensen beschouwen acteren misschien als een hobby, terwijl anderen het als een kunst zien. Voor Val Kilmer was acteren een reis die hem naar vele plaatsen bracht en hem hielp een leven vol levenservaringen op te bouwen. Schrijf je in voor dit artikel om te lezen over zijn liefde voor acteren en hoe hij die gebruikte om hem te helpen uitgroeien tot de persoon die hij nu is.

Val Kilmer

Kilmers reis naar acteren

Voor Val Kilmer was acteren altijd een reis. Acteur Val Kilmer heeft in duizenden films, televisieshows en toneelstukken gespeeld. Voor Val was acteren een reis, een reis die hij al tientallen jaren maakt. Het begon toen hij als kind voor het eerst reclame maakte voor Packard-auto’s en eindigde toen hij zijn laatste film ‘The Iceman’ af had. Hij was net 60 geworden en wist dat het tijd was om iets anders te zoeken.
Val Kilmer beschrijft zijn persoonlijke reis naar acteren als “een prikkelend pad dat nooit eindigt.”

Hoe Val Kilmer begon te acteren

Val Kilmer begon zijn acteercarrière door naar de Juilliard School of Drama te gaan. Na een jaar verliet hij de school en verhuisde naar Los Angeles om een ​​acteercarrière na te streven. Val Kilmer wilde altijd al acteren, en zijn eerste grote doorbraak kwam toen hij net 17 was. Na de auditie zei Val’s moeder dat ze moesten verhuizen, want als Val de rol niet zou krijgen, zouden ze op straat staan. Val had het echter financieel erg moeilijk en hij had onlangs ook een scheiding meegemaakt. Desondanks besloot hij het risico te nemen en te gaan acteren als een carrière. Hij begon op jonge leeftijd met het werken in reclamespots en maakte uiteindelijk naam nadat hij in 1986 in “Top Gun” had gespeeld.

De donkere kant van roem

Val Kilmer staat bekend om zijn rollen in de blockbusterfilms Top Gun, Batman en Tombstone. Hoewel zijn acteercarrière van korte duur was en hij slechts een paar grote Hollywood-hits heeft gehad, zegt Val dat het niet altijd gemakkelijk was om acteur te zijn. Hij heeft problemen gehad met verslaving, depressie en andere persoonlijke problemen waarmee hij te maken kreeg als gevolg van roem.

De tijdlijn van de carrière van Val Kilmer

Val Kilmer is een van de meest herkenbare acteurs in Hollywood. Hij heeft een carrière van meer dan vier decennia en zijn carrière was niet altijd gemakkelijk en soepel. In feite duurde het lang voordat zijn carrière van de grond kwam. Val Kilmer begon met shows als Gypsy, maar pas toen hij in Top Gun speelde, kwam zijn carrière echt van de grond. Na in veel films te hebben gespeeld, besloot Val Kilmer een pauze te nemen van acteren en zich in plaats daarvan te concentreren op regisseren.

Conclusie

Sommige mensen zouden zeggen dat hoewel Val Kilmer tegenwoordig niet zo beroemd is, hij altijd een van de meest memorabele acteurs zal zijn. Hij maakte deel uit van blockbuster-films zoals Batman en Robin, Top Gun, Real Genius en Willow. Het belangrijkste was dat hij de stem was van het meest iconische personage in de geschiedenis van de cinema: Sonic the Hedgehog. Als je op zoek bent naar een acteercarrière, dan heeft Val Kilmer wat advies voor je. Kilmer bracht zijn hele leven door met acteren, en hij heeft succes gevonden in zijn vakgebied.

Bent u op zoek naar Val Kilmer?, de officiële website is nl.wikipedia.org. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Val Kilmer.

Val Kilmer – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Val_Kilmer
Kilmer leerde acteren aan de beroemde Juilliard Drama School in New York. Hij was de jongste student in de geschiedenis die tot Juilliard werd toegelaten. In …

Val Kilmer – Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Val_Kilmer
Val Edward Kilmer (born December 31, 1959) is an American actor. Originally a stage actor, Kilmer found fame after appearances in comedy films, …

Val Kilmer – IMDb

https://www.imdb.com/name/nm0000174/
Val Kilmer, Actor: The Doors. Val Kilmer was born in Los Angeles, California, to Gladys Swanette (Ekstadt) and Eugene Dorris Kilmer, who was a real estate …

Zo gaat het 35 jaar na Top Gun met de ‘onbegrepen’ Val …

https://www.pzc.nl/show/zo-gaat-het-35-jaar-na-top-gun-met-de-onbegrepen-val-kilmer~a88df09a/
9 aug. 2021 — Waar zijn ze gebleven? Sterren van toen die uit de schijnwerpers zijn verdwenen. Vandaag de Amerikaanse acteur Val Kilmer.

‘Heat’-acteur Val Kilmer (61) verloor stem door keelkanker …

https://www.moviemeter.nl/nieuws/heat-acteur-val-kilmer-61-verloor-stem-door-keelkanker-dit-bedrijf-bootste-het-na-3265
20 aug. 2021 — Val Kilmer kun je naast eerder genoemde films kennen van zijn rol als Batman in de reeks uit de jaren ’90, maar ook titels als Deja Vu, Kiss …

Val Kilmer

https://stringfixer.com/nl/Val_Kilmer
Val Edward Kilmer (geboren 31 december 1959) [1] is een Amerikaanse acteur. Kilmer, oorspronkelijk een toneelacteur, werd halverwege de jaren tachtig …

Herstel keelkanker Val Kilmer erg heftig: ‘Het vreet je op …

https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz/artikel/5246680/herstel-keelkanker-val-kilmer-erg-heftig
6 aug. 2021 — Hoewel het inmiddels vijf jaar geleden is dat acteur Val Kilmer (61) ‘schoon’ werd verklaard na een strijd tegen keelkanker, ondervindt hij …

Val Kilmer | FilmTotaal

https://www.filmtotaal.nl/persoon/569
Bekijk alle films waar Val Kilmer in speelt of heeft geregisseerd. … Val Kilmer. Acteur geboren op 31.12.1959. Overzichtalle films. 7,5. Val (2021).

De Beste Films met Val Kilmer – FilmVandaag.nl

https://www.filmvandaag.nl/acteur/Val+Kilmer
Bekijk het overzicht van de beste films met Val Kilmer, gesorteerd op IMDb-score. Compleet met uitgebreide filminformatie en trailers.

4.576 foto’s en beelden met Val Kilmer – Getty Images

https://www.gettyimages.nl/fotos/val-kilmer
Ontdek de perfecte stockfoto’s over Val Kilmer en redactionele nieuwsbeelden van Getty Images Kies uit 4.576 premium Val Kilmer van de hoogste kwaliteit.

Val Kilmer | Facebook

https://nl-nl.facebook.com/valkilmer
Val Kilmer. 1.222.311 vind-ik-leuks · 1.758 personen praten hierover. Val’s official page for all news, Cinema Twain and art info.

Val Kilmer (@valkilmer) / Twitter

https://twitter.com/valkilmer
We are proud to present official teaser of @KampKilmer – official Somnium #NFT WORLD dedicated to Val Kilmer @valkilmer artistic life!

Films met Val Kilmer – Pathé.nl

https://www.pathe.nl/persoon/8545/val-kilmer
Val Kilmer is een Amerikaanse acteur en wordt geboren op 31 december 1959 in Los Angeles. Hij begint zijn carrière aan het toneel en speelt Hamlet op het …

Leave a Comment