Quincy Kluivert | www.transfermarkt.nl

Quincy Kluivert is een Nederlandse voetballer die speelde voor Ajax, Barcelona en Paris Saint-Germain. Hij is momenteel een free agent nadat hij PSG aan het einde van het seizoen 2018-19 verliet.

Kluivert begon zijn professionele carrière bij Ajax, waar hij in 2002 twee Eredivisie-titels en de Champions League won. Daarna verhuisde hij naar Barcelona, ​​waar hij nog een Champions League- en La Liga-titel won. In 2006 sloot Kluivert zich aan bij Paris Saint-Germain en hielp hen de Ligue 1 en de Coupe de France te winnen.

Quincy Kluivert

Quincy Kluivert – Spelersprofiel

Quincy Kluivert is een internationale speler die jeugd bij Ajax actief is. De middenvelder speelt bij Germinal Beerschot, AZ en PSV en was de zomer van 2019 staatskampioen in België. Hij heeft een contract met Feyenoord dat loopt tot de zomer van 2021.

Beschrijving:
Quincy Kluivert is een middenvelder die goed kan scoren. Hij speelt bij Germinal Beerschot, AZ en PSV en werd in 2019 staatskampioen in België. Hij heeft een contract met Feyenoord dat loopt tot de zomer van 2021.

Quincy Kluivert op Transfermarkt

Quincy Kluivert is een van de meest geruchte voetballers op het transfermarkt. Naast clubs als Barcelona, ​​PSV en Ajax dook hij naar voren in het recente transferwindow. In dit artikel lees je alles over de profielen van deze voetballer.

Quincy Kluivert: Toekomst?

Quincy Kluivert is een van de meest profielende voetballers van nu. Hij speelde dit seizoen bij AZ en had daar een goede prestatie gemaakt. Volgens het transfermarktplatform Transfermarkt worden er geruchten over een toekomst voor toekomst.

Volgens het platform zou Chelsea interesse hebben in Kluivert. De Engelse club zou hem tot aan zijn 30ste verwachten op te nemen als bindster in de jeugdopleiding.

Quincy Kluivert: Vertrek naar Japan?

Quincy Kluivert kan naar Japan vertrekken. De aanvaller wordt vervolgens deze zomer van PSV onder contract gesleept. In een interview met De Telegraaf laat hij weten dat hij graag naar Japan gaat, omdat daar veel mensen hem hebben gezien en hij meer kans heeft om te scoren dan in Nederland.

In december speelde Quincy voor Oranje in het WK in Brazilië. Hierin maakte hij één doelpunt en werd hij door trainer Danny Blind opgeleid tot bondscoach van Oranje.

Quincy Kluivert: FC Barcelona van Manchester United?

Quincy Kluivert is een speler met veel potentie. Hij heeft flitsen van schittering getoond bij zowel Barcelona als Manchester United, maar bij welke club zou hij de volgende keer moeten gaan?

Quincy Kluivert: Wat zal hij doen?

Quincy Kluivert is een van de meest gevraagde spelers op de transfermarkt. De aanvaller speelde vorig seizoen bij AS Roma en kwam in februari vrij uit het contract van Barcelona. In Nederland speelt hij voor Feyenoord. Wat zal hij doen?Bent u op zoek naar Quincy Kluivert?, de officiële website is www.transfermarkt.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Quincy Kluivert.

Quincy Kluivert – Spelersprofiel | Transfermarkt

https://www.transfermarkt.nl/quincy-kluivert/profil/spieler/482825
Quincy Kluivert is broer van Justin Kluivert (OGC Nice). Quincy Kluivert is zoon van Patrick Kluivert. Quincy Kluivert is broer van Ruben Kluivert (Jong FC …

Quincy Kluivert (@quincy_kluivert) • Instagram photos and …

https://www.instagram.com/quincy_kluivert/
Quincy Kluivert. Artist. ◾️DJ ◾️Contact : q.kluivert@hotmail.com. 2020’s profile picture. 2020. 2K19’s profile picture. 2K19. 56 posts. 25.6k followers.

Quincy Kluivert verkiest draaitafel boven voetbal:’Ik ben …

https://www.telegraaf.nl/sport/471835273/quincy-kluivert-verkiest-draaitafel-boven-voetbal-ik-ben-een-snelle-leerling
11 okt. 2021 — Quincy Kluivert (24) heeft zijn nieuwe roeping gevonden. Hoewel het voetbal door zijn aderen stroomt, heeft hij nu zijn passie gevonden …

Hoe zit het nu precies met die familie Kluivert? – Goals and …

Hoe zit het nu precies met die familie Kluivert?


We zagen deze week een nieuwe Kluivert zijn debuut maken in het Nederlands elftal. Justin treedt in de voetsporen van papa Patrick, die 79 interlands voor.

Quincy Kluivert – voetbal.com

https://www.voetbal.com/speler_profiel/quincy-kluivert/
Quincy Kluivert – AFC Zaterdag, Jong Vitesse, AFC.

Ook voor ‘laatbloeier’ Ruben Kluivert gloort eindelijk een …

https://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=385845
20 mrt. 2021 — Ruben is de jongste van drie zonen van Patrick Kluivert en Angela van Hulten, van wie de voormalig Ajacied in 2004 scheidde. Quincy is de …

Quincy Kluivert | Facebook

https://nl-nl.facebook.com/quincy.kluivert
Quincy Kluivert is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Quincy Kluivert en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te…

Hoe de gebroeders Kluivert aan de weg timmeren in de …

https://www.elfvoetbal.nl/article/270273/Hoe-de-gebroeders-Kluivert-aan-de-weg-timmeren-in-de-voetbalwereld
Naast Justin is ook Ruben Kluivert een groot talent. De 16-jarige centrale verdediger speelt bij het Amsterdamse AFC, maar lijkt die club snel achter zich te …

Quincy Kluivert – DJ – Partyflock

https://partyflock.nl/artist/124690:Quincy-Kluivert
Jij. Partyflock, Community, Overig, · Inloggen · Registreren · Overzicht · Nieuws · Agenda · livestreams · nu & straks · nu & straks

Justin Kluivert – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Justin_Kluivert
Justin Dean Kluivert (Zaandam, 5 mei 1999) is een Nederlands profvoetballer die doorgaans als linksbuiten speelt, maar ook als rechtsbuiten kan spelen.

Justin Kluivert – Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Justin_Kluivert
Justin Dean Kluivert (born 5 May 1999) is a Dutch professional footballer who plays as a winger for Ligue 1 club Nice, on loan from Serie A club Roma, …

Quincy Kluivert – worldfootball.net

https://www.worldfootball.net/player_summary/quincy-kluivert/
Quincy Kluivert – AFC Zaterdag, Vitesse (J), Amsterdamsche FC.

Zaterdag 1 – AFC

https://www.afc.nl/team/zaterdag-1?r=404
Middelste rij v.l.n.r.: Simon Roozendaal, Quincy Kluivert, Dean van Zwieten, Zep Swijghuisen Reigersberg, Maarten van der Schaaf (performance trainer), …

Leave a Comment