Pipedrive | www.pipedrive.com

Pipedrive: Software voor sales-CRM en pijplijnbeheer

Sales is een belangrijk aspect van een bedrijf. Niet alleen het aantal verkopen dat je produceert, maar ook de succesvolle doorstroom van leads naar klanten zijn cruciaal. Dit is waar Pipedrive op terugkomt: software die je kan helpen met het beheer van je sales- en pijplijnverhaal. Wij voorzien je graag in een overzichtelijk artikel over hoe Pipedrive hierbij kan helpen!

Pipedrive

Pipedrive: een software voor sales-CRM en pijplijnbeheer

Pipedrive is een software voor sales-CRM en pijplijnbeheer die bedoeld is voor bedrijven met meerdere locaties. Het systeem biedt onder andere een goede integratie met salesforce.com, daardoor wordt het mogelijk om alle afspraken in één gezamenlijke database te houden. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de automatische verwerking van leads en contactgegevens.

Hoe werkt Pipedrive?

Pipedrive is een softwareoplossing voor het automatiseren van het sales-CRM en pijplijnbeheer. Het platform biedt een grote verscheidenheid aan features, zoals het ondersteunen van alle marktleiders in deze sector, een uitgebreide integratiemogelijkheid met andere softwarepakketten en een heel hoge integriteitscapaciteit.

Doelstellingen van Pipedrive

Pipedrive is een softwareoplossing voor sales-CRM en pijplijnbeheer. Het voordeel van Pipedrive is dat het een efficiënte tool maakt voor het administratieve beheer van je salesprocessen. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om beschikbare rapportages te bekijken, contactdozen te maken en afspraken af te stemmen.

Gebruik van Pipedrive in je bedrijf

Het pijplijnbeheer en de sales-CRM zijn twee belangrijke functies in een bedrijf. Pipedrive biedt je een goede oplossing voor het combineren van beide disciplines. Hieronderonder lees je meer over het product en hoe je het kan gebruiken in je bedrijf.

Pipedrive is een softwareoplossing die bestaat uit een pijplijnmodule en een sales-CRMmodule. Deze software is specifiek gericht op het combineren van pijplijnbeheer en sales-CRM in bedrijven. Door te integreren met verschillende besturingssystemen, zoals Windows, MacOS, Android of iOS, ben je bereikbaar via alle apparaten in je bedrijf. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk productinformatie invoeren of afgeven. Ook kun je snel en efficiënt orders plannen en vergeleken

Kosten van Pipedrive

Pipedrive is een software voor sales-CRM en pijplijnbeheer. De software biedt onder andere ondersteuning voor het verwerken van orders, facturen, klanteninfo en contactgegevens. Het bedrijf acht deze functionaliteiten cruciaal om de performance van haar systeem te optimaliseren. Naast deze kosten, wordt ook gewacht op het moment dat Pipedrive zich kan toeleggen op grotere projecten.

Voordelen van Pipedrive

Pipedrive is een goed voorbeeld van software voor sales-CRM en pijplijnbeheer. Hieronder vind je de belangrijkste voordelen:

1. Een efficiënte salesprocessen: Pipedrive helpt je met het organiseren en afstemmen van je salesprocessen. Zo kan je zorgvuldig werk aan je pipeline doorspelen, zodat je sneller resultaten behaalt.

2. Meerdere profielen tegelijk: Je kunt bij Pipedrive meerdere profielen aanmaken, waardoor je productie efficiënter kan worden gemanaged. Je kunt ook productief samengewerkt met andere ondernemingen op basis van diezelfde profielen.

3. Veel mogelijkheden om data te beheren: Door het gebruik van eenvoudige functionaliteiten zoals statistieken en dashboards, kan je data altijd inzichtelijkBent u op zoek naar Pipedrive?, de officiële website is www.pipedrive.com. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Pipedrive.

Pipedrive: Software voor sales-CRM en pijplijnbeheer

https://www.pipedrive.com/nl
Pipedrive is een gebruiksvriendelijke CRM-tool die door gebruikers als de beste wordt beoordeeld. Identificeer meer gekwalificeerde leads en laat je bedrijf …

Pipedrive | CRMprofs

Pipedrive


Pipedrive kan u helpen bij het lanceren en implementeren van een slimme bot die leads kan verzamelen op uw website. U kunt die leads vervolgens automatisch naar …

Pipedrive CRM review 2022: snelle, goede software voor MKB

Pipedrive CRM review 2022: snelle, goede software voor MKB


22 jan. 2022 — Wat is Pipedrive CRM? Deze vrij jonge speler op de CRM markt richt zich op het beheren van accounts en verkoopkansen vanuit een cloud oplossing …

Pipedrive – Bekijk prijzen, reviews en scores – Capterra

https://www.capterra.nl/software/132666/pipedrive
Pipedrive is een verkoopgerichte tool voor klantrelatiebeheer die teams van alle soorten en maten graag gebruiken. Met 95.000+ betalende klanten verspreid …

Maak van Pipedrive een next level CRM – Vainu.io

https://www.vainu.com/nl/pipedrive/
Bereik en verhoog je doelen met krachtige bedrijfsinformatie die naadloos aansluit op Pipedrive. Voor prospecting, databeheer en bedrijfswijzigingen.

PipeDrive – LiveAgent

https://www.live-agent.nl/integraties/pipedrive/
PipeDrive is een eenvoudig te gebruiken CRM (software voor klantenrelatiebeheer) waarmee u leads en deals kunt beheren en waarmee u ook de communicatie kunt …

Pipedrive | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/pipedrive
Pipedrive | 54.932 volgers op LinkedIn. The global sales-first CRM and intelligent revenue management platform for small businesses.

Pipedrive Sales CRM

https://chrome.google.com/webstore/detail/pipedrive-sales-crm/oofakdmdcdjgmilfepadallikeeibfdm?hl=nl
Pipedrive is een salesmanagement tool die werd ontwikkeld om het salesteam te helpen zich beter te organiseren. Pipedrive biedt een overzichtelijke ervaring …

Pipedrive integratie – Leadinfo

https://help.leadinfo.com/nl/pipedrive-integratie
Pipedrive integratie. Krijg toegang tot waardevolle Leadinfo data vanuit je CRM-systeem. Je stelt de integratie gemakkelijk in binnen Leadinfo.

Pipedrive – TimeChimp

https://www.timechimp.com/urenregistratie-pipedrive/
Koppel TimeChimp aan Pipedrive en synchroniseer automatisch klanten tussen ons tijdsmanagementsysteem en de CRM van Pipedrive. Probeer 14 dagen gratis!

Alternatief voor Pipedrive CRM | CRM voor kleine bedrijven

https://www.zoho.com/nl/bigin/pipedrive-alternative.html
Er is een betere manier om uw traject op het gebied van klantrelatiebeheer te starten. Bigin is een prima alternatief voor Pipedrive Essentials.

Pipedrive – Verkoop-CRM – Apps op Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pipedrive&hl=nl&gl=US
Je hebt een Pipedrive-account nodig om Pipedrive voor Android te gebruiken. Registreer je voor een gratis 30-daagse proefversie op www.pipedrive.com

Pipedrive | Trengo

https://trengo.com/nl/integrations/Pipedrive
Pipedrive Integratie. Over Pipedrive. Pipedrive is een verkoopgerichte tool voor klantrelatiebeheer die teams van alle soorten en maten graag gebruiken.

Leave a Comment