Newpharma | www.newpharma.nl

NewPharma is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in gezondheid, schoonheid en farmacie. Ze zijn toonaangevend in Nederland, maar zijn recentelijk uitgebreid naar 12 landen. Nu de wereld van gezondheidszorg en farmaceutica steeds geavanceerder wordt, zoeken consumenten naar nieuwe manieren om informatie te vinden en hun gezondheid te verbeteren. Online leiders zoals NewPharma zijn gelanceerd met een frisse benadering van het bedienen van hun klanten door hen betere informatie te bieden in een sneller tijdsbestek.

Newpharma

Newpharma: de nieuwe online leider in gezondheid, schoonheid en farmacie

NewPharma biedt een verscheidenheid aan diensten en producten om mensen te helpen een gezondere, mooiere levensstijl te leiden. Van medicijnen en gezondheidssupplementen tot schoonheidsbehandelingen, NewPharma heeft het allemaal. NewPharma is een wereldleider op het gebied van gezondheid, schoonheid en farmacie. Ze bieden alles, van supplementen tot huidverzorgingsproducten, van cosmetica tot woninginrichting, evenals een uitgebreid assortiment geneesmiddelen op recept. Newpharma heeft medewerkers van de klantenservice die tweetalig zijn of uw moedertaal kunnen spreken voor wereldwijde klanttevredenheid.

Wanneer is NewPharma begonnen?

NewPharma is in 2011 opgericht door een groep enthousiaste ondernemers. Ze begonnen met een kleine apotheek en creëerden hun eigen apotheken die modern en kosteneffectief waren om de klanttevredenheid te garanderen. Tegenwoordig zijn ze uitgegroeid tot een actieve farmaceutische distributeur met vestigingen in heel Europa.

Geschiedenis van NewPharma

NewPharma werd geboren in 2007 toen de oprichters besloten om hun eerdere projecten te fuseren en een nieuwe te creëren. Het werd mede opgericht door Jeff Dorman, Bob Kester en Rob Salerno. Ze richtten zich op geneesmiddelen en schoonheidsproducten die natuurlijke ingrediënten uit fruit en planten gebruikten. Hun belangrijkste doel was om geïndividualiseerde gezondheidsinformatie te verstrekken aan consumenten die gezonde beslissingen voor zichzelf wilden nemen op basis van feiten in plaats van marketingclaims.

De bedrijfsfilosofie

NewPharma is een bedrijf dat gelooft in de kracht van mensen. We geloven in jouw kracht om beter te worden, en daarom geven we je informatie over hoe je jezelf kunt verbeteren.
We geloven in het begrijpen van de wereld om ons heen, dus we bieden u informatie over onderwerpen op het gebied van gezondheid, schoonheid en farmacie.

Bent u op zoek naar Newpharma?, de officiële website is www.newpharma.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Newpharma.

Newpharma

https://www.newpharma.nl/
Newpharma: online leader op vlak van gezondheid, beauty en apotheekproducten … Newpharma, opgericht in 2008 en aanwezig in 12 landen, is een van de Nederlandse …

Newpharma reviews – Trustpilot

https://nl.trustpilot.com/review/newpharma.nl
Kun je je vinden in de sterrenscore van Newpharma? Bekijk wat 1.060 klanten hebben geschreven en deel je eigen ervaring.

Newpharma : “We zijn meer dan alleen drogist” – Thuiswinkel …

https://www.thuiswinkel.org/actueel/newpharma-we-zijn-meer-dan-alleen-drogist/
“Newpharma is een online speler en actief als premium drogisterij met een focus op cosmetica, gezondheid, gezin en gespecialiseerde voeding. Met een groot team, …

Certificaat – eKomi

https://www.ekomi.nl/klantenmeningen-newpharma-be-nl.html
Als Belgische apotheek biedt Newpharma u dezelfde kwaliteitswaarborgen als een “gewone” apotheek op het Belgische grondgebied! Zo zijn alle producten die op de …

Newpharma kortingscode €5 korting in februari 2022 – SpyDeals

https://www.spydeals.nl/newpharma
Newpharma kortingscode? ✓ Bespaar nu direct met 34 kortingscodes en ontvang €5 korting bij Newpharma ✂ exclusief via SpyDeals.nl.

Newpharma klantenservice? | Alle informatie

Newpharma


Wilt u vanuit Nederland telefonisch contact opnemen met Newpharma? Dan doet u dat middels het telefoonnummer 0032 25881562. De klantenservice is op werkdagen …

Newpharma kortingscode: 5% in maart 2022 | TrustDeals.nl

https://www.trustdeals.nl/view/newpharma.nl
Korting, Newpharma Kortingen. 5%, Met deze kortingscode pak je nu 5% korting. TOP korting, Met deze Newpharma vouchercode krijg je jouw bestelling thuis …

Retourneren Newpharma? Maak hier je retourzending aan

https://www.retourneren.nl/newpharma
Stuur in 3 stappen je product retour naar Newpharma ✓ Veilig & Verzekerd terugsturen ✓ Korting op retourlabel ✓ Inzicht in de retourstatus.

Newpharma » Ervaringen 2019 met deze online apotheek

https://nederlandreview.nl/online-shoppen/newpharma-ervaringen-beoordelingen-reviews
Is Newpharma betrouwbaar? Hoe beoordelen klanten ze in februari 2022? ✓ 100% onafhankelijke ervaringen en reviews van echte klanten. Lees het hier »

Newpharma | RetailDetail

https://www.retaildetail.nl/nl/tags/newpharma
Belgische internetapotheek Newpharma gaat voor Zuid-Europa. Online apotheker Newpharma wil zijn omzet om de drie jaar verdubbelen. Het Belgische bedrijf kijkt …

Newpharma kortingscode – 5% korting in maart 2022

https://www.kortingscode.nl/newpharma
Nu 16 kortingscodes online ✓ Vandaag 5% korting bij Newpharma via Kortingscode.nl ✓ Ontvang deze Newpharma korting en bespaar.

Newpharma | Gondola

https://www.gondola.be/nl/tags/newpharma
NewPharma uitgeroepen tot beste Belgische webshop 2018. 18 mei 2018 • E-commerce. Interview met Jean-Marc van Cutsem over de transformatie van Match en …

Newpharma | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/newpharma
Newpharma | 4.032 volgers op LinkedIn. Belgium’s first and biggest online pharmacy | Opgericht in 2008 is Newpharma de eerste Belgische online apotheek.

Leave a Comment