Kinepolis Den Bosch | kinepolis.nl

Kinepolis Den Bosch is een bioscoop in Den Bosch, Noord-Brabant, Nederland. De bioscoop heeft twee theaters: het Grand Theatre met een capaciteit van 1035 plaatsen en het Zilverkwartier met een capaciteit van 508 plaatsen. Kinepolis Den Bosch is de grootste bioscoop in de regio.

Kinepolis Den Bosch

Wat zijn de kenmerken van Kinepolis Den Bosch?

Kinepolis Den Bosch is een bioscoopketen in Nederland. Het heeft vijf theaters in Den Bosch, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam. Kinepolis Den Bosch toont nieuwe releases en klassiekers van over de hele wereld op het grote scherm. Het theater biedt via zijn app ook exclusieve content voor zijn klanten. De app geeft informatie over aanvangstijden, trailers en speciale aanbiedingen. Naast films biedt Kinepolis Den Bosch ook een gevarieerd programma aan zoals concerten en familie-evenementen.

Films bij Kinepolis Den Bosch

Kinepolis Den Bosch is een bioscoopketen in Nederland. Het heeft 18 theaters door het hele land, waaronder elk één in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Kinepolis Den Bosch biedt een breed scala aan filmgenres en -stijlen, maar ook speciale evenementen zoals familiefilms en kunstfilms.

Eten bij Kinepolis Den Bosch

Als je op zoek bent naar een plek om lekker te eten, dan ben je bij Kinepolis Den Bosch aan het juiste adres. Het restaurant heeft een grote verscheidenheid aan gerechten om uit te kiezen, zodat u gemakkelijk iets kunt vinden dat bij uw smaak past. Ze hebben alles, van internationale gerechten tot traditionele Nederlandse gerechten. Bovendien zijn de prijzen zeer redelijk. Dus als je op zoek bent naar een plek om uit eten te gaan, dan is Kinepolis Den Bosch zeker de plek om naartoe te gaan.

Conclusie

Kinepolis Den Bosch is een bioscoopketen die een breed aanbod aan films aanbiedt, zowel in 3D als in 2D. Ze hebben ook een klein menu met items zoals popcorn, candybars en ijs. Je kunt meer informatie over hun theaters vinden op hun website.

Veelgestelde vragen

Wat is Kinepolis Den Bosch?

Kinepolis Den Bosch is een filmtheaterketen in Nederland. Op 15 oktober 1949 werd in Leiden het eerste theater geopend. Anno 2018 zijn er 54 theaters door heel Nederland.

Bent u op zoek naar Kinepolis Den Bosch?, de officiële website is kinepolis.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Kinepolis Den Bosch.

Films | Kinepolis Nederland

https://kinepolis.nl/bioscopen/kinepolis-denbosch
Ontdek wat er draait bij Kinepolis Den Bosch. … Klik hier voor meer informatie en neem voor vragen contact op met jouw Kinepolis bioscoop.

Bioscoop Kinepolis Den Bosch Bioscoopagenda

https://www.biosagenda.nl/films-bioscoop_kinepolis-den-bosch_1011.html
Kinepolis Den Bosch · Spider-Man: No Way Home · The Batman · Jackass Forever · Clifford de Grote Rode Hond (NL) · Sing 2 (NL) · Encanto · Death on the Nile · Dog.

Kinepolis Den Bosch 1 – Jobs

https://jobs.kinepolis.com/joblist.aspx?country=netherlands&location=denbosch&lang=nl-nl
Kinepolis Den Bosch. Goed nieuws voor filmliefhebbers in ‘s Hertogenbosch en omgeving: Kinepolis bouwt een nieuwe bioscoop in het Paleiskwartier, …

Kinepolis Den Bosch – alle films & bioscooptijden – FilmVandaag

https://www.filmvandaag.nl/filmladder/889-kinepolis-den-bosch-den-bosch
17 films · Blacklight (2022) · Clifford the Big Red Dog (2021) · Death on the Nile (2022) · Dog (2022) · Encanto (2021) · Hopper en de Hamster der Duisternis (2022).

Kinepolis Den Bosch – Bioscoopagenda – MovieMeter

https://www.moviemeter.nl/bioscoop/kinepolis-den-bosch-64494
Bioscoop agenda van Kinepolis Den Bosch. Kijk per dag welke films er draaien. Reserveren kan door op een tijdsvak te klikken.

Kinepolis Den Bosch – Home | Facebook

https://www.facebook.com/kinepolis.denbosch/
Kinepolis Den Bosch (7 zalen, 1000 stoelen) is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt…. Bordeslaan 510, 5223 MX ‘s-Hertogenbosch, …

Kinepolis Den Bosch

https://www.visitdenbosch.nl/nl/locaties/552830084/kinepolis-den-bosch
Kinepolis Den Bosch (7 zalen, 1000 stoelen) op het Paleiskwartier is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt. Het leukste uitje in het donker is …

Films in Kinepolis Den Bosch (Den Bosch) – Filmladder

https://www.filmladder.nl/bioscoop/kinepolis-den-bosch-den-bosch
Kinepolis Den Bosch (Den Bosch) · Blacklight 5.1 · Clifford de Grote Rode Hond 6.0 · Death On The Nile 6.6 · Dog 6.8 · Encanto (NL) 7.3 · Hopper en de Hamster der …

Kinepolis Den Bosch – ‘s-Hertogenbosch – Locaties.nl

https://www.locaties.nl/kinepolis-den-bosch.1668141.lynkx
Kinepolis Den Bosch, meer dan film alleen! Hoe leuk is het om uw evenement of congres in een bioscoop te organiseren? Uw gasten zullen zich extra gefêteerd.

Bioscoop Kinepolis Den Bosch – FilmTotaal

https://www.filmtotaal.nl/bioscoopagenda/den-bosch/kinepolis-den-bosch
Alle informatie over films, aanvangstijden en tickets van bioscoop Kinepolis Den Bosch in Den Bosch.

Bioscoop Kinepolis Den Bosch – Go-Kids.nl

https://go-kids.nl/den-bosch/erop-uit/Bioscoop-Kinepolis-Den-Bosch
Kinepolis Den Bosch (7 zalen, 1000 stoelen) op het Paleiskwartier is dé plek waar een filmbezoek een ware beleving wordt. Dit leuke uitje in het donker is …

Kinepolis Den Bosch – De Zonnebloem

https://www.zonnebloem.nl/doe-mee/toegankelijke-locaties/overzicht-locaties/kinepolis-den-bosch
Kinepolis Den Bosch. Kinepolis Bordeslaan 510 5223 AW ‘s-Hertogenbosch. 073 200 4600. Toegankelijkheids status: Afgerond.

Kinepolis Den Bosch – HOMIJ Technische Installaties

https://www.homij.nl/nl/projecten/detail/kinepolis-den-bosch
Kinepolis. Den Bosch. Het tempo waarin we dingen doen wordt hoger. Ook in de bouw: nieuwbouw wordt steeds sneller gerealiseerd. Op …

Leave a Comment