Icare | www.icare.nl

Icare is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van mensen met dementie. Het doel is om mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten wonen. Daarnaast biedt Icare verpleging en verzorging aan huis. Zo ben je altijd bereikbaar voor eventuele problemen of behoeften van je dementerende lid. Word lid van Icare en ontvang gratis thee, brood, fruit en kaas bij elke ledenvergadering! Intro: Heeft u een naaste die aan dementie lijdt? Maakt u zich zorgen over hun veiligheid en welzijn? Zo ja, word dan vandaag nog lid van Icare! Onze leden profiteren van onze uitgebreide diensten en ondersteuning, waaronder 24/7 zorg en hulp in huis. Bovendien hebben we altijd genoeg lekkers voor onze leden tijdens onze vergaderingen!

Icare

Wat Icare doet

Icare is een belangrijke organisatie in de zorg voor mensen die elders wonen. Het biedt onder andere verpleging, verzorging en thuisondersteuning. Daarnaast ondersteunt de Icare ledenvereniging u met een groot aantal diensten aan huis. Zoals het bedienen van het Algemeen Thuisblijfgenootschap (ATB), hulp bij de aankoop van een woning of het regelen van taken in huishoudens met meerdere bewoners. Wilt u weten wat Icare kan doen? Klik dan op de link naar hun website!

Hoe Icare uw organisatie kan helpen

Icare is de toonaangevende aanbieder van thuiszorgdiensten in Nederland. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt Icare een breed scala aan diensten aan haar klanten, waaronder verpleging en persoonlijke verzorging, evenals training voor zorgverleners. Icare biedt ook een verscheidenheid aan aanvullende diensten, zoals transport en verhuur van uitrusting.

De missie van Icare is om een ​​hoogwaardige service te bieden die voldoet aan de behoeften van haar klanten en hen helpt thuis onafhankelijk te blijven. Deze missie wordt weerspiegeld in de toewijding van het bedrijf aan kwaliteitsborging en klantgerichtheid. Icare-medewerkers zijn zorgvuldig geselecteerd op hun empathie, medeleven en begrip voor mensen met een handicap.

De voordelen van het gebruik van Icare zijn onder meer:

  • Gratis diensten zoals transport en verhuur van apparatuur
  • Toewijding naar kwaliteitsborging en klantgerichtheid
  • Hooggekwalificeerd personeel met empathie, medeleven en begrip

Wat Icare haar leden biedt

Icare is een Nederlandse non-profitorganisatie die thuiszorg en ondersteuning biedt aan mensen die niet naar een ziekenhuis kunnen of willen gaan. Icare biedt haar leden een verscheidenheid aan diensten, waaronder thuiszorg, 24/7 persoonlijke assistentie en steungroepen. Daarnaast helpt Icare leden van haar ledenorganisatie, de Vereniging van Zorgverleners Nederland (ACN), met een scala aan diensten, zoals steungroepen en financiële hulp.

Conclusie

We bieden een breed scala aan zorg en hulp. Wij zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de verpleging van onze bewoners en hebben ook daadwerkelijk de capaciteit om hen op allerlei gebieden te helpen. We streven ernaar om onze leden in staat te stellen hun thuisomgeving zo goed mogelijk te beheersen, bijvoorbeeld door hen persoonlijk advies te geven over woningaanpassingen of persoonlijke medewerkers die samenwerken met de bewoners. Hierdoor creëren we een echte verbinding tussen bewoner en bedrijf, zodat u altijd duidelijk weet wat er precies speelt bij uw cliënt.

Bent u op zoek naar Icare?, de officiële website is www.icare.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Icare.

Icare: Home

https://www.icare.nl/
Icare biedt verpleging, verzorging of thuisbegeleiding thuis. Daarnaast ondersteunt Icare ledenvereniging u met een groot aantal diensten aan huis.

Home – Icare – werkenbijicare.nl

https://werkenbijicare.nl/home
Word onze nieuwe collega bij Icare! Heb jij hart voor de zorg, houd jij van afwisseling en werk je het liefst dicht bij huis? Ontdek dan wat Icare jou kan …

Icare Ledenvereniging | HDS Zorg

https://www.hdszorg.nl/over-hds-zorg/samenwerking-met-icare/icare-ledenvereniging.aspx
De Icare Ledenconsulent is uw persoonlijke gids en wijst u graag de weg. Zij weet precies wat mogelijk is in de zorg- en hulpverlening en kent de …

Icare – ZorgkaartNederland

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/verpleeghuis-en-verzorgingshuis-icare-meppel-3037703
Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Icare. Er zijn 265 waarderingen met een gemiddeld cijfer van 8,5 geplaatst.

Home | Icare JGZ |

https://www.icarejgz.nl/
Een gezonde groei en ontwikkeling, dat is belangrijk voor je kind. Op het consultatiebureau volgen we samen met jou de ontwikkeling van je kind tijdens de …

Zorg- en welzijnsorganisatie Stichting Icare | ZorgpleinNoord

https://www.zorgpleinnoord.nl/aangesloten-organisaties/organisatie/stichting-icare
Dagelijks verplegen en verzorgen we bij Icare tienduizenden mensen van jong tot oud. Zowel bij de mensen thuis in de wijkverpleging als in onze …

Icare Verpleging & Verzorging – Home | Facebook

https://www.facebook.com/icarezorg/
Icare Verpleging & Verzorging. 2625 likes · 10 talking about this. Icare biedt verpleging en verzorging bij mensen thuis of in een verpleeg- of…

I Care Coaching | hulp en pgb begeleiding bij wonen, werken …

https://www.icare-coaching.nl/
I Care Coaching biedt pgb begeleiding bij wonen, werken en financiën aan jongeren en jong volwassenen vanaf 17 jaar met een beperking in Gelderland.

Icare Verpleging en Verzorging – Digitale Sociale Kaart

https://www.digitale-sociale-kaart.nl/organisatie/icare-verpleging-en-verzorging.html
Icare werkt met kleine teams. Zij kennen de buurt en hebben ervaring met diverse zorgaanbieders in de wijk zoals de huisartsen, apotheek, fysiotherapeut, …

Icare Verpleging & Verzorging | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/icare
16 feb. 2022 — Icare Verpleging & Verzorging. Ziekenhuizen en gezondheidszorg. Meppel, Drenthe 10.854 volgers. Onze droom is dat met Icare iedereen meer …

Icare – AGB-register – Vektis – business intelligence centrum …

https://www.vektis.nl/agb-register/zoeken/onderneming-41410308
Icare. Onderneming. AGB-code. 41410308. Start: 01-01-2012 Einde: – … Handelsnaam: Stichting ICARE. Kvk-nummer: 41020244 … zorgcontractering@icare.nl …

Icare werkt veilig en zorgvuldig met nCare – CareConnections

Icare werkt veilig en zorgvuldig met nCare


30 mrt. 2021 — Door het bieden van verpleging, verzorging en begeleiding thuis wil zorgorganisatie Icare bijdragen aan de kwaliteit van leven van cliënten.

Icare – Waardigheid en trots

https://www.waardigheidentrots.nl/deelnemers/icare/
Icare neemt deel aan Waardigheid en trots op locatie sinds september 2020. Locaties. Op 6 locaties wordt de scan Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg afgenomen:.

Leave a Comment