Funda Bemmel | www.funda.nl

Koopwoningen Bemmel – Huizen te koop in Bemmel [funda]

Bemmel is een dorp in de provincie Noord-Brabant, in het noordoosten van Nederland. Bemmel ligt aan de rand van het dal van de Beek en grenst aan Eindhoven en Tilburg. Het aantal inwoners varieert van circa 4000 tot ruim 9000. Bemmel is een goed voorbeeld van een dorp waarbij moderne woningen gebouwd zijn op losse grond. De meeste huizen zijn koopwoningen, maar er zijn ook bouwvallige woningen te vinden.

Funda Bemmel

Koopwoningen Bemmel – Huizen te koop in Bemmel [funda]

Bemmel is een mooie plaats om in te wonen. Er zijn genoeg huizen te koop in Bemmel, die allemaal van een andere uitstraling zijn. Huizen van twee verdiepingen, bungalows of vastgoed. Er zijn ook huizen voor gezinnen te koop. Huizen die aan de rand van de stad liggen, of die meer rust en ruimte bieden dan de grote steden. Bemmel heeft ook veel winkels en restaurants. Hierdoor is het gemakkelijk om alles wat je nodig hebt in de buurt te vinden.

Koopwoningen in Bemmel [funda]

In het stadscentrum van Bemmel zijn er diverse koopwoningen te koop. Huizen van verschillende prijsklassen en met allerlei faciliteiten. Zo zijn er appartementen, villa’s, huizen met tuin of landgoed. Informatie over alle koopwoningen in Bemmel vindt u hieronder.
Bemmel is een mooie plaats om in de buurt te wonen, ook als u een groter gezin wilt of u graag buiten bent. Er zijn verschillende dorpen en hamlets in de omgeving van Bemmel, die allemaal hun eigen charme hebben. Vanaf het centraal station bent u binnen handbereik van alles wat Bemmel te bieden heeft.
Huizen te koop in Bemmel [funda]
Koopwoningen in Bemmel [funda]:

1) Huis Aan de Steenbergwal

Huizen te koop in Bemmel [funda]

In deze blogpost vind je alle informatie over koopwoningen in Bemmel. Zo vind je alle huizen te koop in Bemmel, gratis eigendomscourant, prijzen van huizen en appartementen en nog veel meer. Heb je naast huizen ook interesse in land, tuin of appartementencomplex? Dan is dit de blogpost voor jou!

Huizen te koop in Bemmel [funda]: wat?

Wil je een huis kopen in Bemmel? Dan ben je hier op de juiste website! Wij hebben alle informatie over koopwoningen in Bemmel – gratis eigendomscourant, prijzen van huizen en appartementen en nog veel meer. Je vindt hier alles over onze bedrijfsgeografische locatie, soort woningen en aanbod van appartementencomplexen. Wil je weten wat er binnen

Tips voor een goede zoektocht naar een woning in Bemmel [funda]

Koopwoningen in Bemmel zijn goedkoop, maar dat is niet het enige waar je aan te merken hebt. Er zijn ook veel mogelijkheden om een woning in Bemmel te kopen. Hier volgt een aantal tips om je het verschil tussen goedkope en duurdere koopwoningen in Bemmel duidelijker te maken:

– Kijk altijd even naar de bouwvorm van de woning. Er zijn veel goedkope koopwoningen met bijna allemaal een gebouwd in 1944 of 1945. Dit betekent dat ze vaak onderhevig zijn aan problemen zoals waterlekken en instabiliteit. Goedkope koopwoningen vanaf 2000 worden meer en meer gebouwd uit beton of staal waardoor ze relatief gezond zijn.

– Voorkom eenvoudige bou

Verkenning van de omgeving van Bemmel [funda

Koopwoningen in Bemmel
In de buurt van Bemmel vind je heel veel goede koopwoningen! Je hebt hieronder een aantal vergelijkbare woningen te koop die in de buurt van Bemmel liggen.

Wil je weten wat de prijs van een woning in de buurt van Bemmel is? Verken dan even onze prijzenpagina!

Huizen te koop in Bemmel [funda]

Koopwoningen Bemmel – Huizen te koop in Bemmel [funda]

Verkenning van de omgeving van Bemmel [funda]

Koopwoningen in Bemmel liggen overal dicht bij elkaar. Hierdoor is het erg gemakkelijk om jouw ideale woning te vinden. Wij hebben een aantal vergelijkbaar huisje te koop in de buurt van Bemmel samengesteld. Wil je wetenBent u op zoek naar Funda Bemmel?, de officiële website is www.funda.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Funda Bemmel.

Koopwoningen Bemmel – Huizen te koop in Bemmel [funda]

https://www.funda.nl/koop/bemmel/
Zoek je huizen te koop in Bemmel? Op funda vind je het meest complete aanbod met 28 huizen te koop.

Meer over de buurt | Wonen in Bemmel, Bemmel [funda]

https://www.funda.nl/informatie/bemmel/bemmel/
Bekijk de ligging, woningmarkt, inwoners en makelaars in Bemmel, Bemmel. Alles wat je wilt weten vind je op funda.

Bedrijfshal Bemmel | Zoek bedrijfshallen te koop en te huur …

https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/bemmel/
Zoekt u bedrijfshallen te koop en te huur in Bemmel? Op funda in business vindt u nu een ruim aanbod bedrijfshallen in Bemmel.

Join – Facebook

https://www.facebook.com/FransKnorthMakelaardij/photos/a.170926342996428.45300.170919862997076/381019455320448/
In prijs verlaagd: Klappenburgstraat 3R Bemmel http://www.funda.nl/koop/bemmel/appartement-47229955-klappenburgstraat-3-r/

woningen Bemmel – Miljoenhuizen.nl

http://www.miljoenhuizen.nl/houses/nl/Bemmel/0/99999999/pg23
Adres, Plaats, Prijs, Status. Diana 36 Bemmel, Bemmel, € 329.000, Te koop. m² 140 funda Kamers 4 Frans Knorth Makelaardij. Diana 4 Bemmel, Bemmel, € 325.000 …

Deellaan 20, Bemmel (6681 EH) – Huispedia.nl

https://huispedia.nl/bemmel/6681eh/deellaan/20
Bekijk Deellaan 20 in Bemmel op Huispedia. Ontdek de woningwaarde, maandlasten, bereikbaarheid en de buurt Bemmel. De woning heeft een oppervlakte van 126 …

Leidijk 42 Bemmel – Makelaar1

https://www.makelaar1.nl/woningaanbod/eengezinswoning_te_koop_bemmel_4397.html?provincie=Gelderland&woonopp=75&kamers=3&typeobject=koop&orderby=&page2=11&tab2=3
… Keuken: Open keuken; Keukeninrichting: Voorzien van inbouwapparatuur; Kozijnen: Hout; Beglazing: Dubbel; Warm water voorziening: CV-(combi)ketel. Funda.

Woning te koop: Kruidenstraat 51 6681NG Bemmel – VBO …

https://www.vbo.nl/koopwoningen/bemmel/woning-402886-kruidenstraat-51
16 feb. 2022 — Bezichtigingen kunnen uitsluitend worden aangevraagd via de knop plan een bezichtiging op Funda!!! Wonen op een toplocatie in Bemmel!

Huizen te koop en te huur op de Imkerstraat in Bemmel

https://www.fransknorthmakelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/BEMMEL/street-Imkerstraat/provincie-Gelderland/
nvm-logo funda-logo hypotheker. Frans Knorth Makelaardij. De Plak 17. 6681 DN Bemmel. 0481-763 963. BTW: NL 1652.64.391.B01 | KvK: 09166414.

Huizen te koop en te huur in Bemmel – SOM Makelaars

https://www.sommakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/BEMMEL/provincie-Gelderland/woonhuis/eengezinswoning/bestaande-bouw/tuin/
6681 WJ Bemmel. Prijs € 445.000,- k.k.. Verkocht · Meer info · NVM · NWWI Vastgoedcert Funda TMI Move.nl. SOM Makelaars. Dorpstraat 13. 6691 AV Gendt.

Huizen te koop in Veenendaal – Van Ginkel & Van Bemmelen …

https://www.ginkelbemmelen.nl/aanbod/woningaanbod/Veenendaal/koop/pagina-2/aantal-20/provincie-Utrecht/
NVM · Funda NWWI Vastgoedcert NRVT. Copyright © Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars 2018-2022 DisclaimerPrivacyContact.

Huizen te koop en te huur op de de Gaard in Bemmel

https://www.klarenbeekvastgoed.nl/aanbod/woningaanbod/Bemmel/100+woonopp/street-de%20Gaard/schuur-berging/
6681 MB Bemmel. Vraagprijs € 489.000,- k.k.. Verkocht o.v. · Meer info · Arnhem Bemmel Doornenburg Gendt Haalderen Huissen Lent Nijmegen Oosterhout · funda …

Bonenkamp 26 in Bemmel 6681 MS: Woonhuis. – Willemsen …

https://www.willemsen.nl/aanbod/woningaanbod/bemmel/koop/huis-5474279-Bonenkamp-26/
Bonenkamp 26 in Bemmel 6681 MS. … helft van dubbel woonhuis gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk in Bemmel. … funda nvm-logo nwwi_logo vastgoed.

Leave a Comment