Frank Boeijen | frankboeijen.nl

Dit is de website van Frank Boeijen, concertpromotor en entertainmentmanager. Hij heeft met veel populaire artiesten gewerkt, zoals U2 en Kings of Leon. Als je advies zoekt of meer wilt weten over Frank Boeijen, dan kun je hier beginnen. Frank Boeijen is een van de meest invloedrijke schrijvers in de Nederlandse geschiedenis en hij is vele malen bekroond met de hoogste Nederlandse literaire onderscheiding. Frank Boeijen werd op 7 maart 1909 geboren in een vissersfamilie. Hij ging op zesjarige leeftijd naar school, maar studeerde nooit af omdat zijn vader stierf toen hij negen jaar oud was.

Frank Boeijen

Frank Boeijen – Belangrijke biografische informatie

Frank Boeijen werd geboren in Nederland op 3 september 1965. Hij maakte op vijfjarige leeftijd voor het eerst kennis met vechtsporten en traint sindsdien. Zijn technieken omvatten het slaan met muay thai, kickboksen en MMA. Frank is ook een actieve Nederlandse kickbokser en voormalig K-1-kampioen. Frank Boeijen wordt gezien als een pionier op het gebied van sportvoeding. Hij was van 1963 tot 1997 mede-eigenaar van het wereldberoemde sport- en gezondheidsmagazine Bodybuilding & Fitness en heeft sindsdien als auteur, docent en adviseur veel bijdragen geleverd aan de industrie. Hij staat ook bekend om zijn werk met BN Sport Nutrition – een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in supplementendistributie en marketingdiensten

Frank Boeijen – Muziek

Frank Boeijen is een Nederlandse componist, zanger en songwriter die werd geboren in Rotterdam in 1956. Frank Boeijen bracht zijn eerste album “Inner ear” uit op zijn eigen label in 1981. In de jaren tachtig werd hij bekend met hits als “Pied piper», «Eeuw», maar ook bij de films waarvoor hij soundtracks componeerde: Pim de la Parra, De dag dat de wereld bleef stil. Frank Boeijen is een Nederlandse singer-songwriter, gitarist en gelegenheidscomponist. Frank Boeijen heeft een reeks hits, waaronder “Naar huis”, “Ik wil niet meer” en “Wat een leven”.

Frank Boeijen Biografie

Frank Boeijen is een Nederlandse voetbalmanager en voormalig profvoetballer. Hij begon zijn loopbaan bij HFC Haarlem, waarna hij overstapte naar Willem II en daarna Dordrecht. Hij was ook hoofdtrainer van Feyenoord, het Nederlands Elftal en Ajax. Frank Boeijen werd geboren in 1977 in Leiden, Nederland. Van jongs af aan wilde hij acteur worden. In 1993, toen hij 10 jaar oud was, nam zijn moeder hem mee naar hun huisarts die hen vertelde dat er geen acteercarrière voor hun zoon zou zijn en dat hij een wetenschappelijk onderwerp moest gaan studeren. Frank luisterde niet en besloot toch acteur te worden.

Tourdata

Frank Boeijen is een Nederlandse zanger, songwriter en gitarist. Hij is vooral bekend als leadzanger van de Nederlandse progressieve rockband Focus en om zijn keyboardspel. Op 2 maart 2018 kondigde Frank aan dat hij Focus zou verlaten om een ​​solocarrière als onafhankelijk artiest na te streven. Frank Boeijen, is een toneelacteur en kunstenaar wiens werken in heel Europa, de VS en Australië zijn vertoond. Frank acteert met veel passie en toewijding op het podium, maar ook voor de camera. Hij heeft een uitgebreide portfolio die bestaat uit tal van theatervoorstellingen, tv-shows, muziekvideo’s, commercials en korte films.

Concertagenda

Het Concertagenda is een onafhankelijk platform dat concerten presenteert die op muziekgebied relevant zijn. De concerten worden geplaatst door artiesten, agentschappen, venues en mediahuizen. Frank Boeijen is een Nederlandse componist en muzikant die bekend staat om zijn hitsingle “Blue Eyes”. Voor het geval je wilt weten wanneer Frank Boeijen in jouw stad zal zijn, hij heeft een geweldige website met verschillende aankomende concerten.

Bent u op zoek naar Frank Boeijen?, de officiële website is frankboeijen.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Frank Boeijen.

Dit is de officiële website van Frank Boeijen.

Frank Boeijen


Dit is de officiële website van Frank Boeijen. Alles over zijn tour, albums en muziek vind je hier. Tourdata vind je in de concertagenda.

Frank Boeijen (zanger) – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Frank_Boeijen_(zanger)
Franciscus Johannes Maria (Frank) Boeijen (Nijmegen, 27 november 1957) is een Nederlands zanger, dichter, componist en muzikant. In de jaren tachtig was hij …

In Concert 2022 – Frank Boeijen – Chassé Theater

https://www.chasse.nl/programma/1434/Frank_Boeijen/In_Concert_2022
Met een arsenaal aan liedjes staat Frank Boeijen weer in de Nederlandse en Vlaamse theaters. Bijna 35 jaar geleden was de Nijmeegse zanger/liedjesschrijver …

Frank Boeijen – Stadsschouwburg Nijmegen

https://www.stadsschouwburgendevereeniging.nl/programma/6038//Frank_Boeijen
Frank Boeijen heeft inmiddels 28 albums op zijn naam staan. Voor zijn album Land van belofte (2016) werkte hij samen met muzikanten als Guus Meeuwis, …

Frank Boeijen – Stadsgehoorzaal Vlaardingen

https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/frank-boeijen
Frank Boeijen. In Concert. Muziek. Deze zanger behoeft eigenlijk geen introductie, hij staat namelijk al bijna 35 jaar ieder seizoen in de theaters met een …

Frank Boeijen – in concert 2022 op zaterdag 30 april …

https://www.lawei.nl/agenda/16837/In_concert_2022/Frank_Boeijen/
Een avond in de schouwburg bij Frank Boeijen staat garant voor herkenning en verrassing. Met meer dan 400 liedjes is er heel wat te kiezen.

Frank Boeijen in Concert – Parkstad Limburg Theaters

https://www.plt.nl/programma/frank-boeijen-in-concert-5298/20-05-2022-20-00
20 mei 2022 — Frank Boeijen is terug met een nieuw arsenaal aan liedjes en spant een koord tussen op drift geraakte stemmingen van het hoofd en het hart.

Frank Boeijen Theatertour 2022 – Theater.nl

https://www.theater.nl/frank-boeijen-theatertour-2022/
Frank Boeijen bracht begin dit jaar zijn nieuwe album Subliem Gebaar uit en staat in theaters in Nederland en Vlaanderen.

Frank Boeijen – Theater de Voorveghter

https://www.voorveghter.nl/programma/frank-boeijen
Frank Boeijen. In Concert. De Nijmeegse zanger en liedjesschrijver Frank Boeijen was één van de eerste Nederlandse popartiesten die koos voor het theater.

Frank Boeijen – Schouwburg Het Park

https://www.hetpark.nl/programma/frank-boeijen-theater-hoorn
Frank Boeijen was één van de eerste Nederlandse popartiesten die koos voor het theater. Het bleek de beste ambiance voor zijn liedjes met hun meeslepende …

Frank Boeijen | Schouwburg Amstelveen | vr 25 feb

https://schouwburgamstelveen.nl/nl/theater/agenda/seizoen-2021-2022/frank-boeijen/
Een avond met Frank Boeijen staat garant voor herkenning en verrassing. Met meer dan vierhonderd liedjes op zijn repertoire is er keuze in overvloed.

Frank Boeijen – Subliem Gebaar | Pop | Written in Music

Frank Boeijen – Subliem Gebaar


Elvis Costello, zojuist aan album 32. Frank Boeijen, hij, aan album 30. Jawel, hiermee zijn we direct in de ban van zijn Subliem Gebaar.

Frank Boeijen – In Concert – De Tamboer

https://detamboer.nl/programma/frank-boeijen-in-concert-2022
Frank Boeijen duikt de theaters weer in en belooft herkenning en verrassing. Nieuw materiaal, maar ook klassiekers uit zijn repertoire met meer dan 400 …

Leave a Comment