Filmhallen | filmhallen.nl

De Filmhallen is een filmtheater in Amsterdam, opgericht door het Nederlandse echtpaar Jeroen en Isabel Wagemakers, waar alleen de beste films uit Hollywood, Europa en daarbuiten worden vertoond. Ze hebben ook een Cineville-pas om nieuwe releases met grote kortingen te zien. Hoewel het in technologisch geavanceerde landen zoals de Verenigde Staten lijkt alsof er niet genoeg goede cinema is, gaat dit artikel over de verschillende filmzalen die internationale films presenteren. Of je nu op zoek bent naar een andere optie om een ​​geweldige film te kijken of je eigen filmfestival wilt houden, deze zalen kunnen een geweldige bestemming zijn om te bezoeken en je buitenlandse filmische smaak te laten zien.

Filmhallen

Filmhallen

Filmhallen is een platform dat exclusieve film- en tv-content uit Hollywood en Europa samenbrengt. Het bedrijf werkt samen met producenten, distributeurs, bioscopen en omroepen in heel Europa om geweldige inhoud voor zijn site te produceren.
Het werkt ook samen met filmfestivals om de wereld kennis te laten maken met nieuwe producties op de rode loper. Filmhallen is een internationaal platform voor filmliefhebbers waar ze exclusieve en prijswinnende films uit Hollywood en Europa kunnen bekijken. Ze kunnen ook het beste van de rest van de wereld bekijken via het brede scala aan beschikbare categorieën. Filmhallen is een geweldige manier om de wereldwijde cinema en zijn cultuur te promoten.

Wat is De FilmHallen?

De Filmhallen is een filmbibliotheek van internationale films. Elk jaar ontvangt deze filmbibliotheek nieuwe films van over de hele wereld, die vervolgens een prijs krijgen voor hun kwaliteit. Ze hebben ook een sectie met klassieke films en documentaires uit verschillende landen.

Een Cineville Pass verkrijgen

Filmhallen biedt een manier om verschillende films te ervaren. Cineville Passes zijn te koop en stellen je in staat om drie films op één dag te bekijken, te beginnen met de eerste film om 10.00 uur en eindigend met de derde film om 20.00 uur.

Voordelen van een Cineville Pass

Een cinevillepas is een kaartje voor de bioscoop. Het omvat een bioscoopkaartje en toegang tot elke film in de Cinema Hallen in het centrum van Stockholm. Met de pas kun je onbeperkt films bekijken totdat je filmmanier verloopt. Dit betekent dat je alle geweldige films uit Hollywood en Europa kunt bekijken voor slechts 100 SEK (ongeveer $ 10).

Hoe betreed je de wereld van Filmhallen

Er zijn veel filmfestivals, maar Filmhallen is anders. Het is niet zomaar een festival – het is het enige festival dat is ontworpen om films van over de hele wereld te vieren. Dus als je van internationale cinema houdt, is dit de plek voor jou.

Nuttige tips voor schrijvers en filmliefhebbers

De filmindustrie is een fluctuerende industrie. Sommige films zijn geliefd bij het publiek, terwijl andere onopgemerkt blijven en vergeten worden. Filmhallen biedt een platform waar filmmakers van over de hele wereld hun bekroonde films kunnen hosten en gratis aan het grote publiek kunnen aanbieden. Ze bieden ook suggesties over hoe schrijvers hun scripts kunnen verbeteren.

Bent u op zoek naar Filmhallen?, de officiële website is filmhallen.nl. Lees de onderstaande gids voor meer informatie over Filmhallen.

De FilmHallen – Bioscoop met 9 filmzalen in De Hallen …

https://filmhallen.nl/
De betere films uit Hollywood, bekroonde films uit Europa en de rest van de wereld krijgen in De FilmHallen uitgebreid de ruimte. Ook met Cinevillepas.

Bioscoop Filmhallen Amsterdam Bioscoopagenda

https://www.biosagenda.nl/films-bioscoop_filmhallen_965.html
Bioscoop Filmhallen Amsterdam. Alle films, tijden en tickets in Filmhallen. Films, aanvangstijden, informatie.

Films in Filmhallen (Amsterdam) – Filmladder

https://www.filmladder.nl/bioscoop/filmhallen-amsterdam
Filmhallen is gevestigd op de Hannie Dankbaarpassage 12 in het complex De Hallen Amsterdam, een monumentale tramremise in Amsterdam Oud-West.

De Filmhallen – De Hallen Amsterdam

De Filmhallen


De Filmhallen. Zie de beste nieuwe blockbusters en de mooiste arthouse films. Met 9 zalen is De FilmHallen één van de grotere bioscopen van de stad, en de …

De FilmHallen (Amsterdam) – alle films & bioscooptijden

https://www.filmvandaag.nl/filmladder/849-de-filmhallen-amsterdam
De FilmHallen is de nieuwste bioscoop van Amsterdam (geopend in september 2014) en is opgericht door de eigenaar van de populaire bioscoop The Movies, …

De FilmHallen | CJP

https://www.cjp.nl/aanbod/de-filmhallen
De FilmHallen in Amsterdam is een bioscoop met maar liefst negen zalen. Blockbusters, maar ook Europese klassiekers en docu’s worden in De Hallen gedraaid.

Filmhallen Beoordelingen, Amsterdam – TripAdvisor

https://www.tripadvisor.nl/Attraction_Review-g188590-d9857420-Reviews-Filmhallen-Amsterdam_North_Holland_Province.html
De Filmhallen is een, voor mijn gevoel, kleine bioscoop met meerdere zalen. De zaal waar wij zaten, zaal 6, is klein en mooi ingericht. Het doek hangt wat hoger …

De Filmhallen | I amsterdam

https://www.iamsterdam.com/nl/zien-en-doen/cultuur/culturele-locaties/bioscopen/de-filmhallen
De Filmhallen is het zusje van The Movies, de oudste bioscoop van Amsterdam. Het programma zal vergelijkbaar zijn met die van The Movies, alleen op grotere …

De FilmHallen | LinkedIn

https://nl.linkedin.com/company/de-filmhallen
De FilmHallen | 133 volgers op LinkedIn. Located in the historical de Hallen-building in the west of Amsterdam, De FilmHallen is one one the city’s larger …

Filmhallen | Cineville

https://www.cineville.nl/theaters/filmhallen
Met het breedste aanbod in negen zalen nu al niet meer weg te denken uit Amsterdam.

FilmHallen – Home | Facebook

https://www.facebook.com/Filmhallen/
Stuur mij wekelijks filmtips en aanbiedingen gebaseerd op mijn interesses. Ik ga akkoord met de privacy policy van de FilmHallen en The Movies.

Filmhallen – Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Filmhallen
De Filmhallen doet mee aan het samenwerkingsverband Cineville van filmhuizen en bioscopen. Cinema Parisienzaal[bewerken | brontekst bewerken]. In zaal 7 is het …

DE filmhallen – Algo audiovisueel bv

DE filmhallen


Maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Bel mij terug. Wil je dat we je terugbellen? Geen probleem – net …

Leave a Comment